Pret
Culoare
Producatori
Disponibilitate
Tag

GENTI DE SEARA

GENTI DE SEARA
Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Poseta eleganta de seara, de culoare bej cu fronseuri. Se inchide cu magnet si are un lantisor metalic, care poate fi inlaturat. Este captusita, are un mic buzunar interior si bareta de mana. Se potriveste tinutelor elegante de seara.- Inchidere me..
39,00 Ron
Poseta eleganta de seara, de culoare rosie cu fronseuri Poseta eleganta de seara, de culoare rosie cu fronseuri. Se inchide cu magnet si are un lantisor metalic, care poate fi inlaturat. Este captusita, are un mic buzunar interior si bareta de..
39,00 Ron
Poseta eleganta de seara, de culoare neagra cu fronseuri. Se inchide cu magnet si are un lantisor metalic, care poate fi inlaturat. Este captusita, are un mic buzunar interior si bareta de mana. Se potriveste tinutelor elegante de seara.- Inchidere..
39,00 Ron
Poseta plic eleganta, din satin de culoare alba, decorata cu fundita. Acest model se poate purta pe umar atasand lantisorul metalic. Este perfecta pentru o tinuta eleganta, de ocazie. - Inchidere metalica - Are bareta de prindere pentru mana d..
35,00 Ron
Poseta plic eleganta, din satin de culoare rosie, decorata cu fundita. Acest model se poate purta pe umar atasand lantisorul metalic. Este perfecta pentru o tinuta eleganta, de ocazie. - Inchidere metalica - Are bareta de prindere pentru mana ..
35,00 Ron
Poseta plic eleganta, din satin de culoare albastra, decorata cu fundita. Acest model se poate purta pe umar atasand lantisorul metalic. Este perfecta pentru o tinuta eleganta, de ocazie. - Inchidere metalica - Are bareta de prindere pentru ma..
35,00 Ron
Poseta plic eleganta, din satin de culoare bej, decorata cu fundita. Acest model se poate purta pe umar atasand lantisorul metalic. Este perfecta pentru o tinuta eleganta, de ocazie. - Inchidere metalica - Are bareta de prindere pentru mana de..
35,00 Ron
Poseta plic eleganta, din satin de culoare neagra, decorata cu fundita. Acest model se poate purta pe umar atasand lantisorul metalic. Este perfecta pentru o tinuta eleganta, de ocazie. - Inchidere metalica - Are bareta de prindere pentru mana..
35,00 Ron
Poseta plic casual, de culoare neagra, cu decoratiune metalica, de dimensiune medie. Plicul prezinta, la exterior un ornament metalic de culoare argintie, iar, la interior, un buzunar mic. Este insotita de un lantisor metalic detasabil, pentru purtat..
50,00 Ron
Poseta plic casual, de culoare rosie, cu decoratiune metalica, de dimensiune medie. Plicul prezinta, la exterior un ornament metalic de culoare argintie, iar, la interior, un buzunar mic. Este insotita de un lantisor metalic detasabil, pentru purtat ..
50,00 Ron
Poseta plic casual, de culoare albastra, cu decoratiune metalica, de dimensiune medie. Plicul prezinta, la exterior un ornament metalic de culoare argintie, iar, la interior, un buzunar mic. Este insotita de un lantisor metalic detasabil, pentru purt..
50,00 Ron
Poseta plic casual, de culoare alba, cu decoratiune metalica, de dimensiune medie. Plicul prezinta, la exterior un ornament metalic de culoare argintie, iar, la interior, un buzunar mic. Este insotita de un lantisor metalic detasabil, pentru purtat p..
50,00 Ron
Geanta plic eleganta de seara, de culoare neagra, decorata cu paiete, ideala pentru o tinuta de seara. Se poate purta si pe umar, fiind prevazuta cu un lant lung argintiu. Este o geanta de seara, perfecta pentru o tinuta eleganta.Culoare: negru Mat..
79,00 Ron
Geanta casual din blanita cu design animal print, conferind imaginii o nota de extravaganta si originalitate. Are sistem de inchidere cu fermoar. Este perfecta pentru tinute de seara pentru evenimente festive, precum si pentru tinute business.- L..
67,00 Ron
Poseta de ocazie de culoare neagra, realizata din satin si decorata cu lantisoare decorative. Este insotita de un lantisor metalic detasabil, pentru purtat pe umar, inchidere metalica. In interior este prevazuta cu 1 mic buzunar. Este perfecta pentru..
78,00 Ron
Poseta de seara din satin, de culoare bej. Este insotita de un lantisor metalic detasabil, pentru purtat pe umar, inchidere metalica. In interior este prevazuta cu 1 buzunar. Este o poseta eleganta, care va completa in mod rafinat tinuta ta de s..
99,00 Ron